12V UZAKTAN KUMANDA İLE BAGAJ AÇMA-FAR AÇMA-KORNA CALMA-SİNYALLERI YAKMA RÖLESİ
12V UZAKTAN KUMANDA İLE BAGAJ AÇMA-FAR AÇMA-KORNA CALMA-SİNYALLERI YAKMA RÖLESİ
12V UZAKTAN KUMANDA İLE BAGAJ AÇMA-FAR AÇMA-KORNA CALMA-SİNYALLERI YAKMA RÖLESİ
12V UZAKTAN KUMANDA İLE BAGAJ AÇMA-FAR AÇMA-KORNA CALMA-SİNYALLERI YAKMA RÖLESİ

12V UZAKTAN KUMANDA İLE BAGAJ AÇMA-FAR AÇMA-KORNA CALMA-SİNYALLERI YAKMA RÖLESİ (ELO 201020001)

Marka : ELO
İndirim Oranı : %5 İndirim
Fiyat : ₺567,79(KDV Dahil)
İndirimli : ₺539,40(KDV Dahil)
EK BILGI

Adet

Artır Azalt
ELO 201020001 _
12V UZAKTAN KUMANDA İLE BAGAJ AÇMA-FAR AÇMA-KORNA CALMA-SİNYALLERI YAKMA RÖLESİ _
_
_
_
Mevcut aracına ek fonksiyon/özellik eklemek isteyenlerin karşılaştıkları problemlerden bir tanesi, bu fonksiyonu aktive etmek için kullanılacak olan butonun veya anahtarın nereye ve nasıl monte edileceğidir. Butonun/anahtarın kendisi, montaj şekli ve ilgili giriş/çıkış kabloları genelde aracın tasarımı ile uyumlu olmamakta ve görüntü kirliliği yaratmaktadır. Bu sorunu ortadan kaldırmak için üretilen ELO Uzaktan Kumanda Rölesi, aracın mevcut sistemine entegre edilebilecek şekilde tasarlanmıştır. Üniversal olduğundan tüm uzaktan kumanda modülü olan araçlarda kullanılabilir.

Çalışma Prensibi: Kullanılacak alana göre aracın ilgili hattından tetik sinyali alınır. Röle bu sinyali kısa sürede 2 defa art arda algılarsa çıkış verir ve ilave edilen fonksiyon aktive edilir. Yaygın kullanım alanları arasında bagaj kapağını açma/kilidini çözme, korna çaldırma, kısa süreliğine farları yakma olarak sayılabilir.

Örnek - Uzaktan Kumanda ile Bagaj Kapağının Açma/Kilidini çözme: Tetik sinyali merkezi kilit sisteminin kapıları açma hattından alınır. Uzaktan kumandanın kapıları açma butonuna 2 defa art arda basılırsa (2sn. içinde 2 defa), röle 0,5 sn. boyunca çıkış verir. Bu çıkış, bagaj kapağını açma solenoidini harekete geçirir ve bagaj kapağı açılır. Elektrik yolu ile bagaj kapağı açılmayan araçlara solenoid veya ELO Kapı Kilit Motoru ilave edilmelidir.

Röle, benzer şekilde mevcut uzaktan kumanda ile belli süreliğine farları yakma, korna çaldırma, dörtlü sinyalleri çalıştırma vb. birçok projede kullanılabilir.

ÖNEMLİ: Bu röleyi kullanarak geliştirilen tüm uygulamalarda, ilgili eylemin aracın içinde bulunan sürücü ve yolculara, aracın dışındakilere, aracın kendisine ve çevresine zarar vermeyecek / veremeyecek şekilde tasarlanmalı, uygulanmalı ve mutlaka bütün olasılıkları test ederek montaj ve devreye alma işlemi tamamlanmalıdır.

Çift tetiğin ne kadar sürede gerçekleşeceği ve rölenin çıkış vereceği süreler, müşteri talebine göre fabrika tarafından ayarlanarak üretilir. İsteğe göre – veya + tetik olarak üretilebilmektedir. Benzer şekilde isteğe göre + çıkış veya – çıkış olarak üretilebilir.



Standart otomotiv rölesi terminal yapısına ve ölçülerine sahip olduğundan, kolay montaj için 207.150.251 kodlu ELO Röle Soketi ile kullanılması tavsiye edilir.



201.020.001 12V Toz Korumalı (+) Tetik
201.020.003 12V Toz Korumalı (-) Tetik
201.020.002 24V Toz Korumalı (+) Tetik....... 201.020.004 24V Toz Korumalı (-) Tetik........


MARKAMODELMODEL TİPİMOTOR HACMİYAKIT TİPİMODEL YILIMOTOR TİPİMOTOR GÜCÜŞASİ NO
Ürün Detay - 1
DİĞER
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR